Kakeltyper

Biselado

När du vill skapa en industriell känsla i köket så är Biselado kakel något för dig! Dessa plattor finns både som blanka och matta plattor. Det som gör Biseladon speciell är dess fasade kanter. Plattorna är väldigt unika till utseendet och skapar en väldigt unik och snygg miljö. Med Biselado kakel kan du skapa en lantlig eller industriell känsla i kök eller grovkök. Här kan du köpa Biselado kakel.

Marockanskt kakel

Marockanskt kakel är väldigt speciellt och har en målad yta, den som syns utåt. Riktigt Marockanskt kakel är kallpressade plattor med en målad yta som är ca 2-4mm tjock. Marockanskt kakel finns med många snygga motiv som du kan skapa unika väggar med. Det är faktiskt många som blandar olika typer av marockanskt kakel och skapar ett färgglatt mönster. Plattorna behöver inte vara likadana utan burkar fungera ihop ändå. 

 

Hexagon kakel

Har du sett något så unikt som en sexkantig kakelplatta? En väldigt unik form som skapar en avslappnad och väldigt naturlig väggyta. Den sexkantiga formen är den samma som vaxkakorna som bina skapar. Om du vill skapa en väldigt unikt och snyggt trymme så är octagon kakel något för dig!